Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

GDPR

Septynios priežastys džiaugtis atnaujinta „Safetica 7.8“

2018-01-15 |

Duomenų nutekėjimo prevencijos (DLP) sprendimų „Safetica“ kūrėjai pristatė naują savo pagrindinio produkto versiją – „Safetica 7.8“. Pristatome septynias pagrindines naujienas, kurios pradžiugins įmonių sistemų administratorius ir duomenų apsaugos vadovus.

Suraskite ir žymėkite duomenis dėl BDAR reikalavimų įgyvendinimo

Šių metų gegužę įsigaliosiantis … Skaityti daugiau

Netikėtos kibernetinio saugumo prognozės 2018-iesiems metams

2017-12-19 |

Žurnalo „Forbes“ bendradarbis Gil Press apžvelgė 60 saugumo prognozių 2018-iesiems metams, kurias pateikė skirtingi saugumo ekspertai ar saugumo sprendimų kūrėjai. Pasak žurnalisto, kaip mirtis ir mokesčiai, tėra aiškios tik dvi kibernetinio saugumo prognozės ateinantiems metams. Tai – dar daugiau duomenų … Skaityti daugiau

Kibernetinis saugumas: 2018-ieji bus dar „karštesni“

2017-12-15 |

Antivirusinių programų ir saugumo sprendimų kūrėja ESET prognozuoja, kad ateinančiais 2018-aisiais sulauksime dar daugiau kibernetinių incidentų ir pavojų. Saugumo ekspertai kitų metų prognozes apžvelgė tradicinėje ataskaitoje „Cybersecurity Trends 2018: The Cost of our Connected World“.

Kitų metų tendencijų ataskaitoje apžvelgiami … Skaityti daugiau

Duomenų šifravimo sprendimai tampa įprasti kaip antivirusinės programos

2017-12-14 |

„Ponemon“ instituto tyrimas atskleidė, kad kas antra įmonė didžiausia grėsme duomenų saugumui laiko darbuotojų klaidas. Taip manančių įmonių – 54 proc. Siekiant apsaugoti duomenis 41 proc. įmonių naudoja nuoseklią šifravimo strategiją.

Pasak „Ponemon“, dažniausiai verslas renkasi duomenų šifravimą dėl privatumo … Skaityti daugiau

Saugumo ekspertas: dar turime laiko pasiruošti naujiems asmens duomenų apsaugos reikalavimams

2017-11-08 |

Nors iki ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) įsigaliojimo liko kiek daugiau nei pusmetis, verslui vis dar kyla iššūkių ne tik suprasti būsimus asmens duomenų apsaugos pokyčius, bet ir juos įgyvendinti. Pasak ESET saugumo eksperto Tony Anscombe, tokia situacija klostosi … Skaityti daugiau

Advokato Andriaus Pranckevičiaus atsakymai į „ESET Security Day Lietuva 2017“ dalyvių klausimus

2017-10-25 |

2017 m. rugsėjo 7 d. įvykusi verslo konferencija „ESET Security Day Lietuva“ suteikė dalyviams vertingų įžvalgų ir patarimų besiruošiant kitais metais įsigaliosiančio ES Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (BDAR) laikymuisi. Šįkart dalinamės advokatų profesinės bendrijos Balticlaw Pranckevičius, Valiulis ir partneriai vadovaujančio … Skaityti daugiau

42 proc. organizacijų dar nesupranta BDAR atnešamų pokyčių

2017-10-11 |

Stipresnė asmens duomenų apsauga ir visoje Europoje suvienodinta privatumo teisė bei griežtesnės sankcijos už apsaugos pažeidimus – esminiai pokyčiai, kuriuos atneš kitais metais įsigaliosiantis ES Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR, angl. GDPR). Tačiau šiai asmens duomenų apsaugos reformai organizacijos kol … Skaityti daugiau

Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos atsakymai į klausimus

2017-10-05 |

2017 m. rugsėjo 7 d. įvykusi verslo konferencija „ESET Security Day Lietuva“ suteikė dalyviams vertingų įžvalgų ir patarimų besiruošiant kitais metais įsigaliosiančio ES Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (BDAR) laikymuisi. Šiandien dalinamės Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos (VDAI) direktoriaus pavaduotojos Dijanos … Skaityti daugiau