Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

ES GDPR

Saugumo ekspertas: dar turime laiko pasiruošti naujiems asmens duomenų apsaugos reikalavimams

2017-11-08 |

Nors iki ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) įsigaliojimo liko kiek daugiau nei pusmetis, verslui vis dar kyla iššūkių ne tik suprasti būsimus asmens duomenų apsaugos pokyčius, bet ir juos įgyvendinti. Pasak ESET saugumo eksperto Tony Anscombe, tokia situacija klostosi … Skaityti daugiau

Advokato Andriaus Pranckevičiaus atsakymai į „ESET Security Day Lietuva 2017“ dalyvių klausimus

2017-10-25 |

2017 m. rugsėjo 7 d. įvykusi verslo konferencija „ESET Security Day Lietuva“ suteikė dalyviams vertingų įžvalgų ir patarimų besiruošiant kitais metais įsigaliosiančio ES Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (BDAR) laikymuisi. Šįkart dalinamės advokatų profesinės bendrijos Balticlaw Pranckevičius, Valiulis ir partneriai vadovaujančio … Skaityti daugiau

42 proc. organizacijų dar nesupranta BDAR atnešamų pokyčių

2017-10-11 |

Stipresnė asmens duomenų apsauga ir visoje Europoje suvienodinta privatumo teisė bei griežtesnės sankcijos už apsaugos pažeidimus – esminiai pokyčiai, kuriuos atneš kitais metais įsigaliosiantis ES Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR, angl. GDPR). Tačiau šiai asmens duomenų apsaugos reformai organizacijos kol … Skaityti daugiau

Webseminaras: duomenų nutekėjimo prevencija

2017-10-09 |

Duomenų nutekėjimo rizika yra opi šių dienų problema, su kuria susiduria daugelis įmonių, nepriklausomai nuo jų dydžio ir veiklos srities. Silpniausia saugumo sistemos grandimi dažniausiai tampa įmonės darbuotojai, tyčiniu ar neatsargiu elgesiu atsisiųsdami kenksmingas programas, prijungdami neautorizuotus įrenginius.

Kviečiame registruotis … Skaityti daugiau

Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos atsakymai į klausimus

2017-10-05 |

2017 m. rugsėjo 7 d. įvykusi verslo konferencija „ESET Security Day Lietuva“ suteikė dalyviams vertingų įžvalgų ir patarimų besiruošiant kitais metais įsigaliosiančio ES Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (BDAR) laikymuisi. Šiandien dalinamės Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos (VDAI) direktoriaus pavaduotojos Dijanos … Skaityti daugiau

Webseminarų sesija: duomenų šifravimas

2017-10-02 |

Kitais metais įsigaliojus ES Bendrajam duomenų apsaugos reglamentui (BDAR) duomenų šifravimas gali tapti būtinybe įmonėms: naujos apsaugos taisyklės reikalauja organizacijas užtikrinti tinkamą asmens duomenų apsaugą, o viena iš rekomenduojamų techninių priemonių yra duomenų šifravimas.

ESET Encryption by ESET yra paprasta … Skaityti daugiau

Webseminarų ciklas: Integruotas IT valdymas ir apsauga

2017-09-25 |

IT ūkio aplinkos stebėjimas yra aktualus kiekvienai įmonei, turinčiai bent keletą kompiuterių biure. Vis labiau stiprėja gera praktika rinktis kompleksinius sprendimus, patenkinančius skirtingus įmonių poreikius. Vienas iš jų – „Axence nVision“. Tai universalus sprendimas, skirtas tinklo ir vartotojų darbo vietų … Skaityti daugiau

Webseminarų ciklas: registruokis

2017-09-13 |

Kviečiame į nemokamą  webseminarų ciklą rugsėjo-spalio mėnesį. Sužinokite daugiau apie inovatyvius būdus apsaugoti savo duomenis, kaip efektyviai valdyti savo duomenis, apsisaugoti nuo duomenų nutekėjimo ir jau dabar ruoštis artėjančiam Bendrajam duomenų apsaugos reglamentui!

Tikime, kad rasite atsakymus į Jums rūpimus … Skaityti daugiau